Groepsvakantie Amerika

Ga voor ultiem avontuur in de Verenigde Staten. Reis in een echte groepsreis naar het land van de onbegrensde mogelijkheden en geniet van een fantastische groepsvakantie in het hart van Amerika. Je boekt een echte groepsvakantie. Voor de jongerenreizen Las Vegas geldt een minimumleeftijd van 21 jaar of ouder, voor de jongerenreizen door Wyoming, Montana en Idaho geldt een minimumleeftijd van 19 jaar.
 
De minimumleeftijd voor deze jongerenvakantie is 21. De groep zal bestaan uit deelnemers tussen de 21 en 35 jaar ongeveer. De helft daarvan reist alleen, maar Las Vegas leent zich ook uitstekend voor vriendengroepen en stellen die het leuk vinden om onderdeel van een groep te zijn en samen dingen mee te maken.
 
Groepsreis 1: Las Vegas (en omstreken!) jongerenvakantie
Las Vegas ligt in de staat Nevada en staat natuurlijk bekend als het gokpaleis van de wereld. Toch is dit een naam die de regio tekort doet. In de directe omgeving vind je namelijk onder andere de Hoover Dam, Zion National Park, Bryce Canyon, de Grand Canyon, Death Valley en nog veel meer wat enorm de moeite waard is en ongetwijfeld enorme indruk op je gaat maken. Hoewel onze uitvalsbasis voor deze jongerenvakantie Las Vegas zal zijn, hebben we een groot aantal excursies in de regio op het programma staan.
 
Groepsreis 2: Rondreizen Idaho / Wyoming / Montana
De rondreis voor natuurliefhebbers en mensen die het “echte” Amerika willen zien. Enorme bossen worden afgewisseld met ruige bergen, enorme vlaktes afgewisseld met ranches en rivieren. Een gebied waar het goudzoeken nog tot leven komt, maar ook de regio waar zich onder andere Yellowstone National Park bevindt, waar we uiteraard een bezoek aan zullen brengen. Een fantastische rondreis met heel veel unieke elementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *