Thema’s

Een rondreis naar Marokko

Een rondreis door Marokko, het land van het prachtige weer, ze zingende moskeen en prachtige landschappen. Als u houdt van cultuur, culinair en lekker weer is een rondreis Marokko zeker een aanrader voor u!

De steden in Marokko

In Marokko zijn 4 prachtige steden: Rabat, Meknes, Fes en Marrakech. Wanneer u op bezoek gaat in deze steden zult u merken dat al uw zintuigen geprikkeld worden. Door de geuren van sterke kruiden, waterpijpen op terrassen en de drukte van de straat om je heen. Is een bezoek in een van deze steden een ervaring die u nooit meer zal gaan vergeten.

Bezienswaardigheden

Marokko heeft een groot aanbod aan bezienswaardigheden. Dit varieert van prachtige landschappen tot adembenemende gebouwen. Het mooi e van de rondreizen naar Marokko is dat u zelf kan bepalen wat u wilt gaan bezoeken en wat niet, dit maakt het voor u mogelijk van uw rondreis de perfecte rondreis voor u te maken. Natuurlijk zijn de steden een van de meest bezochte bezienswaardigheden in Marokko. Maar u kunt bijvoorbeeld ook de Casablanca bezoeken ook wel ‘witte huis’ in het Nederlands. Dit stadje staat erom bekend doordat bijna alles is ingericht in het wit en dan bedoelen we vanaf de buitenkant! Merzouga is ook een veel bezochte bestemming in Marokko, dit is een prachtig dorp gelegen midden in de woestijn. In Merzouga kunt u ontdekken hoe de Berbers zijn ontstaan!

Interesse in een rondreis door Marokko

Oriënteer u goed bij de aanbieders, en probeer zoveel mogelijk te gaan vergelijken. Er is nog veel meer informatie te vinden over rondreizen door Marokko. En het is daarom ook zeer belangrijk dat u uzelf nog verder oriënteert op dit gebied, zodat u de beste rondreis kunt ervaren van uw leven.